TORREBLANCA

TORREBLANCA

Torreblanca és un municipi de la Comunitat Valenciana, Espanya. Situat en la costa de la província de Castelló, a la comarca de la Plana Alta, entre els municipis de Cabanes, Benlloch i Alcalà de Xivert. Compta amb 5528 habitants.
Al sud de la Serra de Irta, en plena Costa de la Flor del taronger, es troba Torreblanca
El seu clima mediterrani, l’aire de la mar, a l’hivern, li dóna una temperatura molt agradable i la serralada costanera que va de NE a SO constitueix, a manera de teló una pantalla que evita la penetració d’aires freds i li proporciona el resguard dels vents del nord i de l’oest.
Des dels Ibers fins a l’actualitat, Torreblanca ha tingut sempre molta càrrega històrica. Tot això a fet que ens convertim en la població que som ara.
Població oberta, hospitalària, de gents alegres i que el visitant sempre torna, el fan sentir un més, l’integren en la cultura i tradicions.
Es caracteritza pels seus increïbles i tranquil·les platges, on el relax s’aconsegueix amb facilitat.
Torreblanca, sens dubte, et sorprendrà.

question, question mark, help-2309042.jpg

VILANOVA D´ALCOLEA

VILANOVA d´ALCOLEA

Vilanova d’Alcolea és un municipi qué perteneix a la comarca de La Plana Alta amb una població de 590 habitants.

Situat a l’interior castellonenc, entre oliveres i pineda, amb característiques d’un poble de muntanya, el municipi es troba alhora molt prop de la mar, a escassos 10 minuts de la costa castellonenca.

És un poble molt tranquil, on podríem destacar l’hospitalitat de les seues gents.

Però no per la seua grandària fa que siga una població menys activa, per això podem despuntar la participació de tots els seus veïns en les festes, una d’elles declarada de “INTERÉS TURÍSTIC” com és SANT ANTONI. Hem de destacar el FESTIVAL de les ARTS de Vilanova d´Alcolea – FAVA 365. La seua banda de música SOCIETAT MUSICAL SANTA CECILIA , composta per 50 joves de la població. El grup de danses tradicionals LA MURÀ. La seua gran afició pel món del cavall i la cultura.

Totes aqueixes característiques ho fan encantador, ho fan diferent.

I com cada poble, també té la seua HISTÒRIA.

Vilanova d´Alcolea, t´enamorarà.

 

question, question mark, response-1015308.jpg
Carrito de compra
Ir arriba
Abrir chat